Cursus tekenen

In ons eerste artikel gaven we al de tip om cursussen te volgen. Het Corona virus houden veel mensen thuis en kan niet iedereen zijn beroep uitoefenen. Na een oproep komen we steeds meer leuke initiatieven tegen. Deze willen we graag met jullie delen. Daarom nu de tip, schroom niet en begin met tekenen!

Tekencursus

Iedereen zou wel willen dat hij/zij mooi zou kunnen tekenen. Maar veel van ons kunnen dat helaas niet. Ik ben hier zelf ook een van. Ik zou het ook graag beter willen leren, maar waar haal je normaal de tijd vandaan? Ik heb het antwoord hier helaas ook niet op. Maar de aankomende tijd speelt dit vraagstuk niet! We hebben alle tijd van de wereld – wanneer we tenminste niet hamsteren en op wc-papier jagen- dus ik zou zeggen gebruik deze tijd om de kunstenaar in jezelf te ontdekken!

Google eens op “leren tekenen” of nog beter, plaats een oproepje of Facebook. Zo kun je ook nog kijken of je een lokale ondernemer kunt helpen met zijn of haar inkomstenderving. Want zoals Mark Rutte al zei, samen moeten we het doen en samen moeten we er doorheen.

Voor de kinderen

Via de Facebookpagina Dondald Duck Weekblad kunnen jouw kinderen (of jij) leren tekenen als een echte pro.. of nja een pro die werkt voor de Donald Duck! Het enige wat je nodig hebt is papier, potloden en natuurlijk een gum! Vanaf 23 maart plaatsen zij elke schooldag (of werkdag) om 16:00 uur een uitlegvideo hoe je Donald Duck en zijn vrienden kunt tekenen.

https://www.facebook.com/DonaldDuckNL/posts/3129770483714178:0

Maak je eigen strip / fanfiction en zorg dat Donald Duck en zijn vrienden de leukste avonturen beleven. Wel een stuk leuker dan de tekenles die je op school krijgt toch?!

Let op! Vandaag begint dus de eerste Donald Duck cursus al. Laat je weten wat je er van vindt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *