Boerenmarkt Woudsend

Markt in het centrum van Woudsend met een gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen
Op maar liefst zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u de heerlijkste verse boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. De eerste markt is op donderdag 15 juli. De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste markt is op 26 augustus.
Verse streekproductenKom deze zomer naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. groente, fruit, jam, honing, boerenkaas, schapenkaas, geitenkaas, boerenijs, speciale broden, taart, diverse soorten vlees, gerookte zalm en paling, thee, koffie, wijn, bio sappen, biologische graanproducten, olijfolie, tapenades, etc. 
Verrassend assortiment non-foodNaast verse streekproducten kunt u op de markt ook terecht voor andere verrassende artikelen, zoals houten serveerplanken, natuurgeuren, verzorgingsproducten, huishoudtextiel, servies, vachten, kussens, schoonmaakproducten en cadeau-artikelen. Het aanbod kan per donderdag verschillen.
Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 StegentochtCombineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken. Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht door de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. Deze nieuwe 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder kunt u tijdens de tocht informatie en filmpjes bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.
Gratis aanleggenOverdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.
De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur.
Onlangs zijn de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat er weer markten georganiseerd mogen worden. De markt wordt ruim opgezet en iedere bezoeker wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden. De looproute langs de kramen is éénrichting gemaakt, bezoekers wordt gevraagd de pijlen te volgen, voor ieders veiligheid. 
Extra editieExtra editie Boerenmarkt op zaterdag 11 september 2021 tijdens Open Monumentendag.
De heerlijkste en leukste streekproducten koopt u op de Boerenmarkt in Woudsend

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/586204796/boerenmarkt-woudsend

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *