Dino Weken in AquaZoo

Deze herfst sta je oog in oog met enorme dinosaurussen in AquaZoo
Naast ijsberen, otters en tapirs zijn er deze herfst ook reusachtige dinosaurussen te bewonderen in AquaZoo Leeuwarden. Tussen 18 september en 31 oktober sta je hier oog in oog met twintig levensechte dino’s. 
Bewegen en geluid 
Tijdens deze periode vind je er onder andere de Triceratops, Tyrannosaurus rex, de Velociraptor en de waterdino’s de Plesiosaurus en de Mosasaurus. Deze levensechte dinosaurussen, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, dit is de grootste dino expo van Europa. Kom maar langs als je druft.
AquaZoo Leeuwarden, hier start jouw ontdekkingstocht
Vlak bij de Friese hoofdstad vind je AquaZoo Leeuwarden. Een dierenpark voor het hele gezin waar de meest verrassende dieren van wel heel dichtbij kan bewonderen. Wandelschoenen aan, backpack om en ontdekken maar! Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel tussen de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de nijlkrokodil. Ga samen op zoek naar bijzondere dieren en kom alles over ze te weten tijdens de verschillende leerzame presentaties. En overal in het park heb je lekker de ruimte, wel zo fijn in deze tijd.
Ga je mee op ijsbereninspectie? 
Dit is uniek in Nederland. Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles, die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen doen, van wel heel dichtbij mee. Leuk en leerzaam tegelijk.
Breng ook een bezoek aan de pinguïns tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn. Tussen de pinguïns lopen is al een feest, maar het Haringhapfestijn maakt je bezoek helemaal compleet. De pinguïns krijgen dan hun smakelijke diner voorgeschoteld en dan waggelen en happen ze erop los.
Avontuurlijk spelen 
Dwars door het park lopen avonturenroutes langs de dieren. Loop via boomstammen over de slootjes, steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Hou jij je voeten droog? Ook zijn er speeltuinen en is er zelfs een gigantische airtrampoline om je helemaal uit te leven. Ouders kunnen ondertussen lekker genieten op het terras met een hapje en een drankje.
Leukste uitje van Friesland
Wist je dat we onlangs door de ANWB verkozen zijn tot leukste uitje van Friesland voor 2021? Al eerder haalden we de derde plaats in deze verkiezing, maar dit jaar kregen we goud.

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/1325674790/dino-weken-in-aquazoo

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *