DOOL: + Ggu:ll

De band ontstond in 2015 in Rotterdam en gooit sindsdien hoge ogen op de internationale podia en in de media met donkere, sfeervolle rockmuziek.Blikvanger van Dool is zanger/gitarist Raven van Dorst, voorheen ook wel bekend als Elle Bandita en inmiddels ken je hen wellicht van Expeditie Robinson, Wie van de Drie of hun eigen programma’s Nachtdieren of Het Alternatief. Verdere gezichten in de line-up van Dool zijn onder meer de voormalig drummer van het ter ziele gegane succesverhaal dat The Devil’s Blood heet en de Friese bassist JB van der Wal.  In 2017 verraste de band de muziekscene met het …

Lees verder
De band ontstond in 2015 in Rotterdam en gooit sindsdien hoge ogen op de internationale podia en in de media met donkere, sfeervolle rockmuziek.Blikvanger van Dool is zanger/gitarist Raven van Dorst, voorheen ook wel bekend als Elle Bandita en inmiddels ken je hen wellicht van Expeditie Robinson, Wie van de Drie of hun eigen programma’s Nachtdieren of Het Alternatief. Verdere gezichten in de line-up van Dool zijn onder meer de voormalig drummer van het ter ziele gegane succesverhaal dat The Devil’s Blood heet en de Friese bassist JB van der Wal.  In 2017 verraste de band de muziekscene met het alom geprezen debuutalbum ‘Here Now, There Then’, waarop de band bewees dat duister en toegankelijk elkaar niet uit hoeven te sluiten. Het tweede album ‘Summerland’ verscheen in april 2020 en gaat over de hemelse geneugten die het hiernamaals te bieden heeft. Door bekende omstandigheden heeft de band het album nog niet live kunnen presenteren, maar laten we er maar vanuit gaan dat dat in 2021 weer helemaal mogelijk wordt!
Ggu:ll
Support is de Tilburgse band Ggu:ll, die de zaal zal opwarmen met atmosferische, duistere doom metal. Beide bands speelden al vaker samen en het contrast tussen hun stijlen van beide bands is een vruchtbare combinatie gebleken.Dit concert is verplaatst. Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.
Lees minder

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/590813132/dool-ggu-ll

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *