Mooi Wark

Mooi Wark in het theater? Voor sommigen zal Mooi Wark niet meteen een belletje doen rinkelen. En bij een ander rijst de vraag, wat moeten die idioten uit een feesttent nu in het theater? Mooi Wark ‘Dit is ‘t… Mooier kunnen we het niet maken, leuker wel!
Voor de mensen die Mooi Wark niet kennen, een snelle niets verhullende introductie. Mooi Wark is een Drentse band die voornamelijk bekendheid geniet in de feesttent en jaarlijks bijna 100 optredens verzorgt door het hele land. Mooi Wark is vooral bekend door hun grootste hit In de blote kont, maar ook serieuze nummers als, Warkende helden, Doodse stilte (een bewerking van The sound of silence van Simon en Garfunkel, die zelfs een eervolle vermelding kreeg, door gerenommeerd DJ Frits Spits in zijn programma, ‘De Taalstaat’) en Zie ik joe ooit nog eens weer. T…

Lees verder
Mooi Wark in het theater? Voor sommigen zal Mooi Wark niet meteen een belletje doen rinkelen. En bij een ander rijst de vraag, wat moeten die idioten uit een feesttent nu in het theater? Mooi Wark ‘Dit is ‘t… Mooier kunnen we het niet maken, leuker wel!
Voor de mensen die Mooi Wark niet kennen, een snelle niets verhullende introductie. Mooi Wark is een Drentse band die voornamelijk bekendheid geniet in de feesttent en jaarlijks bijna 100 optredens verzorgt door het hele land. Mooi Wark is vooral bekend door hun grootste hit In de blote kont, maar ook serieuze nummers als, Warkende helden, Doodse stilte (een bewerking van The sound of silence van Simon en Garfunkel, die zelfs een eervolle vermelding kreeg, door gerenommeerd DJ Frits Spits in zijn programma, ‘De Taalstaat’) en Zie ik joe ooit nog eens weer. Tijdens de Corona-pandemie kregen ze landelijke aandacht door hun opvallende ode aan gebarentolk Irma Sluis (Oh Irma). 
Voor de mensen die Mooi Wark wel kennen en denken ‘dat kan toch niet? Dat kan nooit, stil zitten en luisteren’. Dat dachten ze zelf ook. Maar in 2018 hebben ze een aantal shows gedaan als try-out. En dit smaakte voor zowel de band als het publiek naar meer. 
Mooi Wark in het theater, verrast met leuke humoristische verhalen uit hun bijna 30-jarige historie. Hoor hoe het begon, de hobbels onderweg, leuke hoogtepunten, maar ook diepe dalen. Alles met een lach en een traan. Liedjes die niet geschikt zijn voor een tentfeest, maar wel liedjes uit de tent in verrassende uitvoeringen voor het theater. 
Lees minder

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/1387547782/mooi-wark

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *