Shiwa & Jah Sound International: Reggae Sessions

Shiwa maakte in 2007 zijn debuut met een pan-Afrikaans nummer dat hij samen met de Angolese artiest Yola had gemaakt. Van 2009 tot 2012 maakte hij deel uit van The Rootsriders, die bekend stonden om hun Bob Marley-tribute.In het multiculturele Rotterdam ontdekte Shiwa op jonge leeftijd allerlei muziekstijlen. Zo ook de reggae. Zijn muzikale inspiratie is daarnaast hecht verweven met zijn Caribisch-Surinaams-Hindoestaanse roots. In zijn catchy nummers zijn zo ook invloeden te horen van onder andere Indiase klassieke muziek en hiphop, wat Shiwa’s sound absoluut uniek maakt.Met zijn positieve energie, doelgerichte teksten en kra…

Lees verder
Shiwa maakte in 2007 zijn debuut met een pan-Afrikaans nummer dat hij samen met de Angolese artiest Yola had gemaakt. Van 2009 tot 2012 maakte hij deel uit van The Rootsriders, die bekend stonden om hun Bob Marley-tribute.In het multiculturele Rotterdam ontdekte Shiwa op jonge leeftijd allerlei muziekstijlen. Zo ook de reggae. Zijn muzikale inspiratie is daarnaast hecht verweven met zijn Caribisch-Surinaams-Hindoestaanse roots. In zijn catchy nummers zijn zo ook invloeden te horen van onder andere Indiase klassieke muziek en hiphop, wat Shiwa’s sound absoluut uniek maakt.Met zijn positieve energie, doelgerichte teksten en krachtige performance brengt Shiwa verbinding en bouwt hij bruggen tussen gescheiden werelden. Als je weet waar je vandaan komt, weet je ook waar je naartoe gaat. Of zoals hij zelf zegt: “I may stand on the shoulders of my inheritance, so that the sun lights up the road ahead.” Shiwa trad de afgelopen jaren veel op in Nederland, maar gaf ook shows in onder meer Tanzania, Curaçao, Costa Rica, Aruba, Groenland en New York. In 2020 bracht hij de singles ‘Humble’ en ‘King’ uit. Eerder dit jaar verscheen ‘Cool & Steady’.
Jah Sound International
Jah Sound International mag ook deze editie van de Reggae Sessions niet ontbreken. Ga mee op reis door de muzikale geschiedenis van Jamaica! Jah Sound International is een bekend gezicht bij festivals in binnen- en buitenland. Zo werden onder meer Reggae Geel (België), het Summurjam Festival (Duitsland), Bongo Bongo Splash (Duitsland), het Music in the Sun-festival (Groot-Brittannië), het Rototom Festival (Italië, Spanje) en het Drum Rhytm Festival (Nederland) aangedaan. Inmiddels is Jah Sound International ook kind aan huis bij Het Bolwerk.  
Lees minder

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/2810433143/shiwa-jah-sound-international-reggae-sessions

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *