Woudsend in kaarslicht

Lees verder
Beleef de Nacht van de Nacht in Woudsend Zaterdagavond 30 oktober 2021 zal Woudsend voor de vijfde maal meedoen met de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Doel van het evenement in Woudsend is aandacht vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling en Woudsend sfeervol verlichten met kaarslicht. Tijdens de Nacht van de Nacht zullen in de straatjes en stegen van Woudsend zoveel mogelijk de lichten gedoofd zijn. De straatverlichting gaat een aantal uren uit. Glazen potjes met waxinelichtjes zullen de straten en stegen verlichten. Dit zal een prachtige beleving zijn.
Activiteiten bij kaarslichtEr kan bij kaarslicht gewinkeld worden. Bij de horeca kunt u eten en borrelen bij kaarslicht (graag vooraf reserveren). Diverse activiteiten op straat. Bewoners en ondernemers brengen deze avond een bijzondere sfeer in het centrum van Woudsend.
We hopen op goed en helder weer en dat velen deze avond een wandeling gaan maken in een sfeervol “Woudsend in kaarslicht”. De Nacht van de Nacht begint om 19.00 uur. De activiteiten zijn tot 21.00 uur.
 
Woudsend in Kaarslicht gaat in 2020 niet door wegens de Coronacrisis.
Lees minder

Officiële bron:
https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/3611783326/woudsend-in-kaarslicht-1

Informatie

Weeknummer
Website
Facebook
Datum -
Extra data
Toelichting
Prijs
Toelichting

Locatie

Item Informatie
Categorieen
Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *