Kunstmarkt Fraeylemaborg

Op 12 september zijn we naar de 41ste kunstmarkt bij de Fraeylemaborg geweest. Helemaal Corona proof en dat deed niets af aan de geweldige atmosfeer. 

We zijn een paar geweldige kunstenaars tegen gekomen! Het was een mengeling van alle verschillende expertises. Van de logische verschillen tussen schilders, beeldhouders etc. Omdat er verschillende kunstenaren waren, betekende dat ook dat je kon genieten van kunst van verschillende materialen zoals, olieverven, papierkunsten, edelsmeedkunsten, te veel eigenlijk om op te noemen. Maar er was ook een ruim aanbod in verschillende onderwerpen, zoals abstract, boerenkunst en zelfs mediterraanse kunst. 

De organisatie van de kunstmarkt bij de Fraeylemaborg heeft geweldig gebruik gemaakt van de ruimtelijkheid van de tuin. Er was een heerlijke flow tussen de verschillende veldjes, onderwerpen en ondanks dat de markt op deze verschillende veldjes was, hoorde je overal de live muziek op een prettig en sfeervol volume. 

Er was bij de markt ook aan alle leeftijden gedacht. Overdekt in een schuur hadden de kinderen een mogelijkheid om zelf kunstwerken te maken. En wanneer je naar de resultaten keek zag je al wat jonge Rembrands of Picasso’s in de dop. Daarnaast had je de mogelijkheid om een portret van jezelf te laten maken. En natuurlijk had je de mogelijkheid om zelf wat te investeren in kunst. Want als ik één ding bij “Tussen kunst en kitch” heb geleerd, is dat het altijd de moeite waard is, om in kunst te investeren die je zelf prachtig vind!

En vergeet ook niet om eens de borg te bezoeken wanneer er geen evenement is. De tuinen zien er in elk seizoen prachtig uit. Daarnaast is het ook altijd een uitje om de mooie authentieke interieur te zien. 

Al met al was het een mega geslaagde middag en markt. Wij maken ons al klaar voor de 42ste editie van deze prachtige kunstmarkt. Zien we jou volgend jaar ook? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *